OVER HET KAMP

Wij zijn zomerkamp “ons Centrum” dat al sinds 1984 uitgaat vanuit het wijkwerk van de Protestantse kerk Scheveningen. Al een goeie 35 jaar organiseren wij jaarlijks een fantastisch zomerkamp en maken daarbij gebruik van een terrein met blokhut van een scoutingvereniging te Soerendonk (Maarheeze). Maarheeze ligt tussen Eindhoven en de Belgische grens. Het gebied is geheel omringd door bossen, wat voor onze activiteiten natuurlijk heel goed uitkomt. En wat zeker belangrijk is: er is een zwembad in de buurt.

ONS CENTRUM

VAN 17 JULI T/M 24 JULI 2020 GAAN WE WEER OP ZOMERKAMP!

Ben jij tussen de 8 en 17 jaar? Ga mee!

WAT GAAN WE DOEN

Heb jij zin in een week vol spannende en leuke activiteiten, midden in het bos, slapen in een tent, samen met al je vrienden? Ben je tussen de 8 en 17 jaar?

Dan is Zomerkamp Ons Centrum echt wat voor jou! Wij gaan in de eerste week van de zomervakantie op kamp met een leuke groep leiding. Het programma van aankomend jaar kunnen we natuurlijk nog niet helemaal verklappen, maar afgelopen jaren hebben we bijvoorbeeld: droppingen gelopen, (spook)speurtochten gedaan, gezwommen, een kampvuur gemaakt en heel veel andere spellen in het bos en daarbuiten gespeeld.

X