Zomerkamp

OVER HET KAMP

Wij zijn zomerkamp “ons Centrum” dat al sinds 1984 uitgaat vanuit het wijkwerk van de Protestantse kerk Scheveningen. Al een goeie 35 jaar organiseren wij jaarlijks een fantastisch zomerkamp en maken daarbij gebruik van een terrein met blokhut van een scoutingvereniging te Soerendonk (Maarheeze). Maarheeze ligt tussen Eindhoven en de Belgische grens. Het gebied is geheel omringd door bossen, wat voor onze activiteiten natuurlijk heel goed uitkomt. En wat zeker belangrijk is: er is een zwembad in de buurt.

ONS CENTRUM

VAN 18 JULI T/M 25 JULI 2020 GAAN WE WEER OP ZOMERKAMP!

Ben jij tussen de 8 en 17 jaar? Ga mee!

WAT GAAN WE DOEN

Heb jij zin in een week vol spannende en leuke activiteiten, midden in het bos, slapen in een tent, samen met al je vrienden? Ben je tussen de 8 en 17 jaar?

Dan is Zomerkamp Ons Centrum echt wat voor jou! Wij gaan in de eerste week van de zomervakantie op kamp met een leuke groep leiding. We gaan bijvoorbeeld: dropping lopen, spookspeurtocht, kampvuur maken en heel veel andere spellen in het bos en daarbuiten.

Als jij je voor het eind van het jaar inschrijft krijg je een korting van 10%!! Oh ja als je broer/broertje of zus/zusje mee gaat dan mogen zij ook met korting mee.